HTML

Amit szeretsz vagy nem szeretsz

Itt minden megtalálható lesz egy helyen, videók, hírek, érdekességek, divat, kultúra, cipők, ruhák, elektronika, számítógép, zene, videók, képek, mázolmányok, különcök, őrültek, bolondok... Ez egy "internetes turkáló".

Friss topikok

  • fogd: már vártam ezt a hirt , én tudtam hogy el jönnek ...aki nem hiszi majd el hiszi . (2012.04.02. 23:05) Itt vannak az idegenek?

Linkblog

Itt vannak az idegenek?

DioDio 2011.01.27. 13:40

Egyes hírek szerint 3 idegen űrhajó közeleg a Föld felé.

 

Már más oldalakon is láttam ezt a hírt kicsit utána néztem és sok külföldi oldal is ír erről, illetve a sky-map-en adtak meg koordinátákát, ahol elvileg látni lehet őket.

A hír szerint három objektum közeleg a Föld felé, amelyek már a Plútó pályájánál haladnak. És valószínűleg 2011-12-ben érik el a földet. Az írások szerint a SETI kutatóintézet egyik dolgozója (Kreig Krasnov) fedezte fel ezeket a HAARP technológiával. Az állomás Alaszkában helyezkedik, mely észak-amerika felső csücskénél található. Az állítások szerint ezek az objektumok idegen űrhajók melyek egyesek szerint a megmentésünkre, mások szerint pedig a leigázásunkra jönnek. Mind a két változat érdekes de ha leigázni jönnek az ellen úgyse nagyon tudunk semmit tenni illetve miért igáznának le egy hozzájuk képest viszonylag fejletlen társadalmat. Valószínűleg a Földünkért, már ami még épen maradt az emberek után. És ha megmenteni jönnek vajon miért és mitől mentenek meg minket? Katasztrófáktól, betegségektől, éhinségtől, háborútól?

Nade most jön a másik oldal, miszerint a SETI nem használ HAARP technológiát amivel felfedezték ezeket illetve, hogy náluk sohasem dolgozott az a bizonyos Kreig Krasnov. Mások abban látják a hibát a történetben, hogy az északi féltekéről, hogy látják a déli pólus oldalát.

Azt hiszem az a legjobb módszer ha várunk és majd kiderül idővel, (ha a szemünkkel látjuk őket) hogy igaz-e a sztori vagy egy újjabb önjelölt H. G. Wells-el van dolgunk. De az is lehet, hogy csak Orson Wellesnek akarnak emléket állítani egy újjabb földet fenyegető UFO hírrel. :D

Az biztos, hogy az emberiség előtt még nagyon sok titok és feltáratlan akta van, melyek megoldásra, felfedezésre várnak. És nem csak az űrben hanem leginkább itt a földön.

Címkék: ufo föld 3 űr seti idegen fantasztikus űrhajó objektum wells haarp orson fantazma

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azami.blog.hu/api/trackback/id/tr742618112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fogd 2012.04.02. 23:05:13

már vártam ezt a hirt , én tudtam hogy el jönnek ...aki nem hiszi majd el hiszi .
süti beállítások módosítása